Zombs.io

Zombs.io is een overlevingsspel waarin je middelen moet verzamelen en je eigen basis moet opbouwen om te overleven tegen hongerige zombies. De zombies komen niet voor je, tenzij je een goudvoorraad hebt opgebouwd. Verzamel voordat je dit doet voldoende grondstoffen en zoek een strategische plek om een ​​basis te bouwen (zoek een plek met stenen en bomen). Nadat je de goudvoorraad hebt opgebouwd, moet je deze koste wat het kost beschermen! Omring je basis met muren en verdedigingswapens. En vergeet niet om goudmijnen te bouwen om goud te genereren om je gebouwen te upgraden. De zombies komen alleen ‘s nachts, en met elke golf worden ze sterker. Koop verschillende nieuwe wapens om je te helpen overleven. Je kunt ook met andere mensen meedoen aan een feest om je te helpen een grotere basis op te bouwen en samen te verdedigen. Ben jij een echte overlever? Succes!

Gameplay

Het spel wordt gespeeld in rondes die enkele minuten duren. Elke ronde laat tussen de 50 en 100 spelers toe. Spelers worden weergegeven door cirkelvormige figuren op een 2D-rasterachtig speelveld, omgeven door een cirkelvormige blauwe zone (“het gas” genoemd) die krimpt naarmate het spel vordert, waardoor spelers naar een kleiner en kleiner gebied worden gedwongen. Spelers nemen 2-10 gezondheidsschade op, des te langer. Ze blijven in de zone en kunnen worden geëlimineerd als ze daar te lang blijven. [4] Spelers starten het spel zonder andere wapens dan hun vuisten of melee-skins. Wapens en genezende items zijn overal op de kaart te vinden in buitcontainers, zoals dozen, kratten en kisten. Buitcontainers bevinden zich overal op de kaart binnen en buiten gebouwen. Sommige genezingsitems zijn verbanden (geneest 15 HP), medikit (geneest tot volledige HP), Klein schild (voegt 25 schild toe), Groot schild (voegt 50 schild toe), Hybride drankje (geneest 25 en schilden 25 na verloop van tijd) en het genezingswapen (geneest 10-13 per opname). Wapens hebben kracht op basis van hun zeldzaamheid en worden geclassificeerd als gewoon (grijs), ongewoon (groen), zeldzaam (blauw), episch (paars), legendarisch (goud) of mythisch (rood). [2] Deze worden opgeslagen in een inventaris met vijf vakken (exclusief het melee-slot).

Een match van ZombsRoyale.io.

Er zijn meerdere modi, waarvan de belangrijkste Solo, Duos, Squads en LTM’s (tijdelijke modi) zijn. LTM’s hebben verschillende modi die tijdelijk verschijnen, vandaar de naam. Enkele tijdelijke modi zijn: Zombies, Protect the VIP, Weapons Race, Mystery Mode, 50v50 en Superpower-modus. Er is een oude, verborgen spelmodus waar spelers toegang toe hebben door deel te nemen aan het toernooi met code “CC”. Dit is een spel van 4 spelers in 2 teams met als doel het kristal van het team van de tegenstander te vernietigen voordat de timer van 5 minuten afloopt. Vroeger was er een andere gamemode genaamd “Space Battle”, maar deze is later uit het spel verwijderd en kan niet worden gespeeld. In de duo’s, squadrons en sommige LTM-modi kan de speler nieuw leven worden ingeblazen door teamgenoten nadat ze zijn geslagen. ZombsRoyale kent verschillende seizoenen; elk seizoen zijn er nieuwe locaties, functies en wapens. Elk seizoen heeft ook zijn eigen gevechtspas, die je kunt verhogen om beloningen te verdienen, zoals verschillende cosmetica, emotes en meer. Er zijn 2 verschillende valuta’s in het spel, Goud en Edelstenen. Edelstenen kunnen worden gebruikt om je pas te upgraden of om cosmetica in de winkel te kopen. Momenteel is de game in seizoen 24 (Animals / Mecha). Elke 1-3 maanden wordt er een nieuw seizoen uitgebracht met een nieuwe gevechtspas, POI’s en skins

Meer over deze top game op iogames.nl