Verkoop game tickets online om geld te verdienen

Een gemakkelijke manier om vanuit huis geld te verdienen, is door online  games tickets te verkopen. Het is legaal in de meeste landen,  maar er zijn mensen die er fulltime van leven. Het is eigenlijk een proces in twee stappen om geld te verdienen met het verkopen van tickets. De eerste is om tickets te kopen, en dit gebeurt bijna altijd via Ticketswap. De tweede is om tickets te verkopen, en de beste manier om er het maximale uit te halen is via eBay. Vrij eenvoudig, toch?

Nou, er is meer dan dat. Je kunt niet zomaar kaartjes kopen voor een evenement en verwachten dat je ze voor meer verkoopt! Je moet jezelf regels geven voordat je koopt, en je moet goed zijn in kopen. Dit betekent dat u weet welke stoelen u bereid bent te kopen en welke stoelen of secties winstgevend zullen zijn. Dit betekent in feite dat je de prijzen van evenemententickets moet gaan volgen. Welke tickets je had kunnen krijgen, hoeveel je zou hebben betaald en waarvoor je die tickets zou hebben verkocht. Dit wordt gedaan door te kijken voor welke prijs vergelijkbare tickets op eBay worden verkocht.

Ook moet je goed zijn in het kopen van kaartjes bij Ticketswap. Dit betekent dat je precies moet weten hoe laat de tickets waarin je geïnteresseerd bent in de verkoop gaan en dat meerdere browsers tickets op dat exacte moment klaar hebben staan. Onthoud dat je niet alleen concurreert met duizenden gekke fans, je concurreert ook met andere ticketmakelaars!

Als je eenmaal tickets hebt gekocht, wil je er zeker van zijn dat je ze correct en op het juiste moment vermeldt. Hoe lang moet de aanbieding bijvoorbeeld op eBay staan? Drie dagen? 10 dagen? Moet je ze posten zodra je ze hebt, of misschien een week wachten voor het evenement? Deze eenvoudige beslissingen kunnen elke ticketmakelaar maken of breken. Ze kunnen het verschil zijn tussen het maken van een moord of het niet verkopen van tickets!

Verlies niet uit het oog dat veel tickets bij deze zaak NIET verkocht worden. En dat is het sleutelwoord hier: ondernemen. Als je wilt slagen, moet je dit als een bedrijf behandelen! Dat betekent dat er grote risico’s en grote beloningen zijn, en verliezen horen ook bij het spel. Zoals alles in het leven, zullen enkele van de grootste verliezen ook enkele van de beste lessen zijn die je leert. Het belangrijkste is dat je dingen gaat proberen en ze zelf uitprobeert.

Als je eenmaal bent begonnen, zul je misschien ontdekken dat je het bedrijf echt leuk vindt en misschien wordt het een leuke en winstgevende hobby voor je, of zelfs een nieuwe carrière.