De opkomst van bluetooth oortjes

De trend van bluetooth oortjes is je vast niet ontgaan. Waar je voorheen iedereen nog met draden zag lopen, zie je nu steeds vaker de bluetooth variant. Erg makkelijk natuurlijk, want zo heb je bijvoorbeeld nooit meer oortjes in de knoop. Ook heb je meer bewegingsvrijheid. 

Je kunt deze draadloze producten bij verschillende bedrijven kopen. Een Nederlandse aanbieder is het bedrijf Rolfstone. Zij bieden vier verschillende varianten bluetooth oortjes aan. Je leest hier meer over deze producten.

 

Rolfstone Luna bluetooth oortjes

Een populaire variant bluetooth oortjes van Rolfstone is de Rolfstone Luna. Dit product is van goede kwaliteit en heeft veel verschillende features. Zo kun je kiezen voor de ANC mode (Active Noise Cancelling) als je je even helemaal wil afzonderen. Dit zorgt er voor dat geluiden tot wel 25 decibel worden gefilterd. Wel zin in geluiden? Dan kun je kiezen voor de Ambient mode, waardoor je juist wel omgevingsgeluiden hoort. Ook zijn ze zweet- en waterbestendig, wat handig is als je in een onverwachte bui terecht komt. Dit product wordt geleverd met verschillende formaten foam eartips, zodat je het formaat kan dragen die het beste in jouw gehoorgang past. 

 

Rolfstone Nova Sport voor tijdens het sporten 

Wanneer je aan het sporten bent wil je natuurlijk ook lekker muziek kunnen luisteren. Daarvoor zijn de Rolfstone Nova Sport bluetooth oortjes perfect. Deze blijven namelijk optimaal zitten en zijn ook speciaal ontworpen voor sporters. Allereerst is dit product zweet- en waterbestendig. Ook heeft dit product een extra sterke bass, waardoor je de muziek nog mooier kunt beluisteren. Deze oortjes hebben een robuust ontwerp en kunnen dus ook zeker tegen een stoot. Lekker lang sporten en niet nadenken over de batterij? Deze oortjes hebben een accuduur van maar liefst 25 uur, dus geen zorgen. 

 

Extra kleine oordopjes: Rolfstone Neo

Als je zoekt naar kleine oortjes met goed geluid dan is deze variant zeker iets voor jou. Net als bij de andere modellen zijn deze bluetooth oortjes ook zweet- en waterbestendig. De afmeting van dit product is 23 x 12 x 14 mm en het gewicht is 3,5 gram. Ook bij dit product krijg je verschillende eartips geleverd zodat je kunt kijken welke het lekkerste in je oren liggen. Een andere mooie functionaliteit is dat je deze oortjes kunt bedienen door de touch buttons. Zo kun je bijvoorbeeld een nummer overslaan, een telefoontje opnemen of het geluid harder of zachter zetten zonder dat je je mobiel hoeft te ontgrendelen. De accuduur van dit product is in totaal zes uur. 

 

Rolfstone Riva de prijsknaller

De bluetooth oortjes van het model Riva van Rolfstone zijn van perfecte kwaliteit en kun je kopen voor een spotprijs van maar liefst €49,-. Dit zijn ook volledige draadloze oordopjes, maar dan ook nog een vriendelijk voor je portemonnee. Daarnaast is dit model tevens het nieuwste model van Rolfstone. Ook deze variant is water- en zweetbestendig en kun je dus ook tijdens het sporten gebruiken. Al deze varianten van Rolfstone kun je kopen op hun eigen website. Daarnaast zijn ze ook te koop bij Bol.com.